Login

Megrendeléstől az ön sikeréig

1. Megrendelés

A megrendelés folyamata igen egyszerű. Ön kiválasztja az önnek legjobban megfelelő szolgáltatásunkat ,leadja rendelését és mi felvesszük önnel a kapcsolatot.

Ha nem tud dönteni melyik szolgáltatásunkat vegye igénybe hívjon minket bizalommal a : +36 70 611 3361 – telefonszámon vagy írjon e-mailt : info@web-fejlesztes.net – re.

2. Megrendelés egyeztetése

Miután leadta rendelését a szolgáltatásunkra mi felvesszük önnel a kapcsolatot a terveivel kapcsolatban.

3. Megbeszélés

Miután körvonalazódtak az igényei, telefonon vagy személyes találkozó keretében áthatóan megbeszéljük a terveit és azt is hogy milyen lehetőségei vannak, és hogyan lehet még jobban költséghatékony és zökkenőmentes weboldala, egyedi alkalmazása kialakítása , megvalósítása.

4. Weboldala / Alkalmazása tartalma , kinézete

Miután mindent átbeszéltünk,és ismerjük elképzeléseit jöhetnek azok a dolgok amelyek elengedhetetlenek ahhoz hogy a kívánt weboldal,alkalmazás időben és költséghatékonyan készüljön el.

Legyen szó weboldalról,vagy alkalmazásról tudnunk kell hogy ön :

  • Milyen tartalmat szeretne viszont látni weboldalán / alkalmazásában
  • Milyen legyen annak kinézete
  • Milyen funkciókkal rendelkezzen

Ha weboldalról beszélünk akkor megannyi mobilbarát és dizájnos sablont tudunk ajánlani önnek amely megfelelő lehet cége / vállalkozásának imázsához.

5. Kezdődhet a munka

Miután minden fontos információt megismertünk terveiről,weboldala / alkalmazása feladatáról céljáról,annak funkcióiról,kinézetéről tehát teljes képet kaptunk az ön kívánságáról. Elkezdjük a munkát.

6. Weboldal fázisainak nyomonkövetése

A munka haladtával ön is nyomon tudja majd követni hogyan halad a projekt.

Weboldal esetén :

  •  Teszt domain-en követheti nyomon weboldalának fejlődését.

7. Átadás

A weboldala / alkalmazása elkészülésekor felvesszük önnel a kapcsolatot és a megrendelt szolgáltatás árának rendezése után elküldjük a teljes alkalmazását / weboldalát.

 

Alkalmazás esetén elküldjük önnek : A forrásfájlokat,szükséges adatbázist,teszt adatbázist és egy felhasználói dokumentációt.

Weboldal esetében elküldjük önnek : A weboldal teljes biztonsági mentését,adatbázisát , általános felhasználói dokumentációt az alapvető tartalom feltöltésről ( ha később ön szerkesztené weboldalának tartalmát).

Általános kérdések

Milyen szolgáltatást nyújtunk ?

Weboldal készítés

  • Interneten megtalálható webhely
  • CMS rendszerrel készítjük
  • Biztonsági mentéseket készítünk az átadás után felár ellenében
  • Tartalmat módosítunk a projekt átadás után felár ellenében

Mi az a CMS ?

A CMS (content management system) egy olyan rendszer amellyel komplex vagy egszerű  weboldalak,portálok,webshoppok készülhetnek. A CMS-ek igen felhasználóbarát kialakításuk miatt igen kedveltek és ezen elönyének köszönhetően a CMS-el gyorsabban megy a munka.

Mi is az alkalmazás fejlesztés pontosan ?

Akkor beszélünk alkalmazás fejlesztésről amikor olyan egyedi az igény amelyet CMS-rendszer vagy már létező rendszer nem képes kiszolgálni , ezért szükséges egyedi alkalmazást készíteni rá. Az alkalmazás fejlesztés magában foglalja az alkalmazás logikai kialakítását,leprogramozását és annak adatkezelését is. (igen rövid,tömör definíció)

Weboldalt akarok,nincs Domainem & tárhelyem,mit tegyek?

Semmi gond ! Ismerünk jó tárhely szolgáltatókat amelyeknek csomagjai kedvezőek és jók,továbbá az ö felületüket már ismerjük és használtuk ezért gördülékenyebben megy vele a munka.

Ha nincs domain (weboldal címe) és tárhelye akkor mi segítünk önnek ebben is.