Login

Weboldal kis cégeknek és vállalkozásoknak elérhető áron !

Basic weblap csomagot olyan cégeknek és kis vállalkozásoknak ajánljuk akik ott szeretnének lenni az interneten is ,szolgáltatásukkal ,termékeikkel. Ez egy kiváló lehetőség arra hogy ön és vállalkozása sikert hozzon az interneten is. A Basic weblap csomag előnyös árával mindenki számára tökéletes választás lehet.
5-10 oldal

Ez azt jelenti hogy 5 -10 darab oldalt vagy aloldalt készítünk a weboldalra. Ez a 5-10 darab lehet 1 fő menü és 9 almenü is,a a menük száma 5-10 között van.

Email címek beállítása

Amikor megvásárolunk egy tárhelyet és a domain nevet amely a weboldalunk címe lesz, ahhoz kapunk email címet / címeket. Mi ezeket készítjük el.

Biztonsági mentés havi szinten

Minden hónapban készül teljes biztonsági mentés weboldaláról. Visszamenőleg 3 hónapig tároljuk a mentést

Blog szekció (5 cikk)

Elkészítjük weboldalad blogját amely 5 darab cikket tartalmaz. Mindemellett segítünk abban is hogy blogodat hogyan szerkeszd magad.

Weblap sablon (19-30$) – benne az árban

A Basic csomag árában foglaltatik egy professzionális weboldal téma amely mobilbarát és az ön igényeire van szabva,mert ön választ.

2 hét support

A weboldala átadásának napjától számított 2 hétig ,ha probléma adódik a weboldallal,megoldjuk ingyen ebbe a további fejlesztés nincs benne.